*Persoonlijk leiderschap

Geef je persoonlijk leiderschap een boost!

Ik heb echt het leven geleid dat ik wilde leven.’ Dat kunnen zeggen op je sterfbed, is een wens van velen. Maar hoe doe je dat als je vooral het gevoel hebt dat je wórdt geleefd? Als je jezelf soms kwijtraakt in deze complexe wereld met steeds minder zekerheden en houvast? Waar oneindig veel keuzemogelijkheden zijn en een overload aan informatie? Een hectische wereld vol druk: tijdsdruk, prestatiedruk, efficiëntiedruk en sociale druk. Om in die wereld je eigen koers te varen, om jóuw leven te leiden, zal je persoonlijk leiderschap moeten ontwikkelen.

Uit interviews met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben, blijkt dat als ze ergens spijt van hebben, het vaak gaat om deze 3 dingen: had ik maar niet zo hard gewerkt, had ik maar de moed gehad om trouw te zijn aan mezelf en had ik maar meer tijd en aandacht besteed aan mijn dierbare relaties. Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen. Toch is het interessant hierbij stil te staan en je af te vragen hoe dat voor jou is.

Wanneer is bij jou sprake van een rijk en zinvol leven? Wat vind jij nu écht belangrijk? Wat wil je bereiken en wat wil je per se niet? Hoe kun je je talenten ontplooien en te gelde maken? Wat wil je betekenen voor anderen? Welke bijdrage wil jij leveren aan de wereld om je heen? Hoe zorg je voor plezier in alles wat je doet? Bij de zoektocht naar de antwoorden op dit soort vragen begint persoonlijk leiderschap.

Een DISC persoonlijkheidsprofiel en ook Veerkracht of de stressmanagement tool kunnen je helpen bewust te worden van jouw sterke punten en uitdagingen. Het leert je over wat jou motiveert en welke stressoren je uitdagen. Het geeft je handvatten om meer vorm aan je leven te geven, aan datgeen waar jij  echt gelukkig van wordt.


Tijdsinvestering: 30 minuten voor het invullen van het DISC persoonlijkheidsprofiel & in ieder geval een gesprek van een uur. Vervolgt door eventueel maatwerk, net waar bij jou de behoefte ligt.

Wat levert het je op?

 • Weten wat jouw kwaliteiten, zwaktes en motiverende omstandigheden zijn
 • Een basis om beslissingen te nemen in jouw privéleven en op werkgebied
 • Inzicht in jouw communicatiestijl
 • Op een gepastere kunnen reageren op anderen
 • Makkelijker leidinggeven aan verschillende persoonlijkheden
 • Mentaal evenwichtiger worden
 • De waarde van iedere stijl gebruiken binnen teams, familie of je eigen relatie

*Persoonlijke ontwikkeling binnen je bedrijf

Meer verbinding met je klanten in 1 dag!
Haal meer uit je bedrijf met DISC.

Iedere klant is uniek en heeft bepaald voorkeursgedrag. Jij zal met de ene klant snel op een lijn zitten terwijl het met de ander moeizamer communiceren is. Opdrachten haal je soms wel, soms niet binnen.

Jij weet waar je voor staat in je business alleen hoe kun je dit het beste op anderen overbrengen?

Let op!

Stel je voor, dat je jouw manier van communiceren zou kunnen aanpassen op de ander. Je boodschap komt helder over, je maakt meer impact en haalt op deze manier makkelijker opdrachten binnen.
Als je meer inzicht in jezelf hebt en vanuit jouw kwaliteiten kunt werken, dan geeft dit energie én kom je overtuigender over.
Bedenk wat je allemaal kunt realiseren als je de juiste praktische handvatten hebt om jou gedrag aan te passen aan de gedragsvoorkeur van je gesprekspartner. .

Meer verbinding met jou klanten in 1 dag!


Tijdsinvesting: 30 min voor het invullen van het DISC persoonlijkheidsprofiel & 1 dag training.

 • De training kost 435 euro,- excl. BTW incl. lunch
 • Deze training bied ik 2x per jaar aan, dus wees er snel bij! (november en mei)
 • Min. aantal deelnemers 4, max. 10
 • Gegeven op een locatie in de omgeving van Alkmaar
 • De training start om 09:30 uur tot ongeveer 16:30 uur
 • Heb je vragen, bel mij gerust!

Wat levert het je op?

 • Je krijgt een uitgebruik persoonlijkheidsrapport over jouw eigen stijl van communiceren, kwaliteiten en uitdagingen
 • je leert hoe andere stijlen op jou overkomen en hoe jij effectiever kan communiceren;
 • je leert andere in te schatten en jou stijl hier flexibel op aan te passen;
 • je krijgt praktische tips om jouw gespreksstrategie te versterken;
 • je kunt beter inspelen op de behoefte van je klant.

Training licenties

Er zijn verschillende manieren waarop ik samen met jou aan je ontwikkeling kan werken. Ik heb de mogelijkheid om onder andere de volgende professionele instrumenten te gebruiken:

DISC persoonlijkheidsmodel

De resultaten van DISC geven aan wat uw persoonlijke voorkeursgedrag is en verschaft inzicht in uw eigen unieke talenten.

Persoonlijkheidsprofielen helpen in het kennen van uzelf en de ander. U kunt zien waar het gaat wringen. Het is een communicatiemiddel: een gemeenschappelijke taal en een kapstok.

De persoonlijkheidsprofielen zijn ook uitstekend geschikt als hulpmiddel om te zoeken naar de meest geschikte kandidaat voor een openstaande functie. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

Stressmanagementmodel

Dit stressmanagement instrument helpt om iemands persoonlijke stressoren te benoemen, persoonlijk gerelateerd stressgedrag vast te stellen en coping strategieën te koppelen voor de korte termijn en voor de lange termijn. Feit is immers dat steeds meer mensen thuis zitten door stress.

Veerkracht

Veerkracht is de vaardigheid van een persoon om met uitdagingen, veranderingen en onverwachte tegenslagen zinvol om te gaan. Het leven is niet maakbaar, maar ieder mens kan veerkracht ontwikkelen. In onze veerkracht trainingen helpen we met het ontwikkelen van veerkracht.

Wie veerkracht ontwikkelt leeft gezonder en presteert beter op alle terreinen van het leven.