Over mij

Mijn naam is Ilona Stins, met trots eigenaar van Mediationland.
Door mijn leidinggevende ervaring ben ik ervan overtuigd geraakt dat door oprechte aandacht mensen tot bloei komen. Naast leidinggeven heb ik meerdere individuen mogen begeleiden en op verschillende teams teamtrainingen gegeven en intervisies begeleid gericht op o.a. waardering, het voorkomen danwel oplossen van conflicten, samenwerken en gedragsvoorkeuren. De trainingslycenties DISC, stressmanagement en veerkracht helpen mij hierbij.

Dit gekoppeld aan ervaring met interne mediation binnen een grote non-profit organisatie heeft er toe geleidt dat ik Mediationland heb opgericht, gericht op mediation, teamtrainingen en ontwikkeling.

Zelf werk ik graag vanuit persoonlijk contact, nogmaals, omdat ik ervan overtuigd ben dat door oprechte aandacht mensen tot bloei komen en dat begríjpen zo voorafgaat aan oordelen. ‘Contact maken’, vind ik dan ook een belangrijk thema. Klinkt misschien vanzelfsprekend, maar is het vaak niet; hoe goed is het contact met je teamleden, je bestuurder, je collega’s, je relatie en jezelf?

Tijdens gesprekken geef ik graag de ruimte aan het onbesprokene. Vaak zit achter een bepaald verwijt een enorm verlangen. Dit doe ik door scherpe vragen te stellen.